Epionce

Het Epionce huidtherapie systeem

Epionce heeft niet voor niets de Allure award voor ‘Best Topical Skincare’ gewonnen.
Wat de Epionce producten anders maakt dan andere producten op de markt is simpel: hoog werkende, therapeutische ingrediënten, een effectief delivery system en wetenschappelijk bewezen formules vastgelegd door onafhankelijke onderzoekorganisaties.
Epionce is ontwikkeld door een Amerikaanse dermatoloog dr. Carl Thornfeldt. De producten zijn gericht op het herstellen van de huid en de huid barrière. Ze maken gebruik van speciale ingrediënten die herstellend, beschermend en voedend zijn voor de huid. De producten Epionce is daarom een bekend en veel gebruikt merk onder dermatologen.

Het Epionce huidverzorgingsassortiment is onderverdeeld in vier verschillende categorieën, waardoor het Epionce-systeem wordt gebruikt. U kunt één product uit elke categorie of een product uit elke categorie selecteren om uw eigen huidverzorgingsregime te maken. Reinigen & Voorbereiden. Corrigeren & StimulerenBeschermen & VoorkomenHerstellen & VersterkenOver Epionce

Epionce, opgericht door Dr. Carl Thornfeldt en wordt gesteund door strenge klinische tests, is een huidverzorgingslijn met artsensterkte die is ontworpen om een verscheidenheid aan huidverzorgingsproblemen aan te pakken voor alle huidtypen, inclusief die met een post-procedure, gevoelige of beschadigde huid. Van aandoeningen zoals rosacea en eczeem tot het verminderen van zichtbare tekenen van veroudering, Epionce-producten zijn gericht op het bereiken van een jongere, gezonder ogende huid door gebruik te maken van krachtige botanische mengsels en soft-focus technologie. Het resultaat is een lijn van zachte maar effectieve formules die gemeenschappelijke zorgen bestrijden zonder het gebruik van harde ingrediënten of irriterende stoffen. Epionce producttesten voldoen aan de hoogste normen voor klinische studies, zonder het gebruik van dierproeven. Hoor van Dr. Thornfeldt over wat Epionce onderscheidt van andere merken.

DE EPIONCE-AANPAK

Epionce is geformuleerd om het natuurlijke potentieel van je huid te helpen ontketenen. Hun unieke aanpak biedt een mix van belangrijke botanische ingrediënten om een gezonder uitziende huid te onthullen die kan helpen de zichtbare effecten van veroudering te verbeteren – waardoor je een gladdere, stralendere huid krijgt. De zachte en effectieve formules zijn geur-, sulfaat- en glutenvrij. Herstellende botanische ingrediënten bevatten krachtige multifactoriële antioxidanten samen met barrière stimuleren cholesterol, ceramide en vrije vetzuren in bewezen concentraties om de algehele gezondheid en het uiterlijk van de huid te verbeteren.

KLINISCH BEWIJS

Epionce heeft de lat gelegd voor de hoogste klinische studienormen in de markt voor huidverzorging met artsensterkte. Alle Epionce-studies worden uitgevoerd door nationaal erkende onafhankelijke onderzoeksorganisaties en voldoen aan de hoogste normen voor klinische studies met behulp van het afgewerkte, marktklare product. Epionce klinische studies worden alleen uitgevoerd op menselijke vrijwilligers en maken geen gebruik van dierproeven. De gegevens uit de studies worden vervolgens peer reviewed en gepubliceerd op medische conferenties en in wetenschappelijke tijdschriften. Epionce producten zijn klinisch getest tegen toonaangevende producten om een zichtbare verbetering van:
• Fijne lijntjes en rimpels •Donkere vlekken en verkleuring • Ruwe en ongelijke textuur • Droge en schilferige huid • Onzuivere en probleemhuid • Helderheid en uitstraling

DE PRODUCTEN

Het Epionce huidverzorgingsassortiment is onderverdeeld in vier verschillende categorieën, waardoor het Epionce-systeem wordt gebruikt. U kunt één product uit elke categorie of een product uit elke categorie selecteren om uw eigen huidverzorgingsregime te maken. Reinigen & Voorbereiden. Corrigeren & StimulerenBeschermen & VoorkomenHerstellen & Versterken Onze  schoonheidsspecialistes  kunnen u hiermee helpen en in adviseren. 024-3601177

X