Webshop MooieCosmetica Maria Galland verkooppunt

Maria Galland Het professionele premium cosmeticamerk uit Parijs.

In 1962 ontwikkelde de gepassioneerde danseres een behandelingsconcept dat zo uniek is als de huid zelf door geavanceerd dermatologisch onderzoek samen te laten smelten met het beste vakmanschap in cosmetica. Zie hieronder de productlijnen  en daarbij horende producten.

Maria Galland Zorg voor individuele schoonheid

In Parijs in de jaren zestig van de vorige eeuw draait alles om de “eeuwige jeugd” – en in het midden daarvan ligt de succesvolle balletdanseres Maria Galland met haar idee van het behoud van individuele schoonheid. Ze weet niet dat haar visie de basis is van een cosmetische innovatie die ook vandaag de dag nog steeds maatstaven zet in de schoonheidsverzorging! Niet in anti-aging, maar in “better-aging”. Ware schoonheid manifesteert zich vanuit onze innerlijke energie; het is dat bijzondere charisma dat we uitstralen. Ware schoonheid is tijdloos.

Het Maria Galland is synoniem voor unieke actieve complexen, exquise ingrediënten en luxe behandelingen. Het geheim schuilt in het innovatieve behandelconcept, ontwikkeld in samenwerking met een dermatoloog die wetenschap en geneeskunde combineert: het houdt rekening met de individuele behoeften van verschillende huidtypes en helpt om een zeer persoonlijke “schoonheid op maat” te creëren.

Maria Galland Paris signatuur behandelingen  Bij Men & Women’s care Nijmegen

Zijn tot in de perfectie ontwikkeld om de innerlijke energie van schoonheid in elke vrouw te onthullen en om je die unieke stralende gloed te geven waarmee je je ware, authentieke zelf op elke leeftijd kunt uiten.
De behandelingen combineren gracieuze bewegingen, geïnspireerd op klassieke dans, met de «gouden handen» van bekwame Maria Galland Paris schoonheidsspecialisten om de regeneratie van de huid op natuurlijke wijze te stimuleren door zachtjes voedingsstoffen toe te dienen. Met meer dan 200 verschillende Maria Galland verzorgingsproducten voor vrouwen en mannen voldoet het merk ruimschoots aan deze hoge standaard!
Ontdek nu de wereld van het merk Maria Galland online en koop de Maria Galland verzorging online! De producten van Maria Galland Paris voor thuisgebruik vullen de behandeling in het schoonheidsinstituut aan en geven de huid na verloop van tijd een stralend uiterlijk.

– Maria Galland geschiedenis & Beauty filosofie

Het merk Maria Galland is gestart in 1962 door Madame Galland. Zij heeft een unieke en vooruitstrevende schoonheidsfilosofie gevolgd die zich niet alleen richt op individuele zichtbare huidproblemen, maar op de balans van het leven om schoonheid op lange termijn te behouden.

– Iedere vrouw heeft haar eigen, unieke schoonheid.

Ware schoonheid manifesteert zich vanuit onze innerlijke energie; het is dat bijzondere charisma dat we uitstralen. Ware schoonheid is tijdloos.

– Het draait allemaal om savoir-faire.

Het gaat er om steeds op zoek te gaan naar het beste. De combinatie van kostbare ingrediënten uit de natuur en het nieuwste, innovatief wetenschappelijk onderzoek werken in perfecte harmonie om de cellen te voeden.

– Het geheim is innerlijke energie.

Maria Galland Paris signatuur behandelingen zijn tot in de perfectie ontwikkeld om de innerlijke energie van schoonheid in elke vrouw te onthullen en om je die unieke stralende gloed te geven waarmee je je ware, authentieke zelf op elke leeftijd kunt uiten.

– De holistische benadering staat centraal in de filosofie.

Maria Galland Paris gaat verder dan de zichtbare symptomen en onderzoekt alle onderliggende oorzaken van de huidconditie. Dit globale 360°-perspectief maakt het mogelijk om schoonheidsrituelen af te stemmen op de individuele behoeften van de huid.

– De magie is in de beweging.

De behandelingen combineren gracieuze bewegingen, geïnspireerd op klassieke dans, met de gouden handen van bekwame Maria Galland Paris schoonheidsspecialisten om de regeneratie van de huid op natuurlijke wijze te stimuleren door zachtjes voedingsstoffen toe te dienen.

– De kracht van deskundige handen.

Bij Maria Galland Paris berusten onze schoonheidsrituelen volledig op de kracht van aanraking om authentieke momenten van ultieme ontspanning en ontlading te creëren, waardoor lichaam en ziel hun innerlijke energie van schoonheid kunnen onthullen.

– Blijf langer mooi.

De producten van Maria Galland Paris voor thuisgebruik vullen de behandeling in het schoonheidsinstituut aan en geven de huid na verloop van tijd een stralend uiterlijk.

Maria Galland Vochtarme Huid Maria Galland Ligne Hydra Global

(Elke leeftijd) Maria Galland Ligne Hydra Global: De ideale dorstlesser: deze lijn richt zich op vochtherstel en voeding van de vochtarme huid. Een mooie basislijn, die past bij elke leeftijd en elk huidtype. Een reeks producten die individueel is afgestemd op de behoeftes van de verschillende huiden. Een serie van hoog presterende producten die een complete oplossing bieden voor alle vochtarme huidcondities. De nieuwe Hydra’ Global producten van Maria Galland. Hierdoor wordt vroegtijdige huidveroudering tegengegaan en worden droogtelijntjes bestreden. Het resultaat is een zachte, gladde, egale huid

Maria Galland 30+ Maria Galland Lumin’ Éclat

(Leeftijd 30-40 jaar) Maria Galland Lumin’ Éclat: De Lumin’ Éclat lijn is speciaal ontwikkeld voor de 30+ vrouw: een jonge vrouw met ambitie, een druk dynamisch leven met werk, sociaal en privé en een vrouw die graag een jeugdig uiterlijk wil blijven behouden, met een simpele huidverzorgingsroutine. De Lumin’ Éclat lijn bestaat uit huid verbeterende producten, waarbij de sensatie begint bij de geur. Vervolgens prikkelen de texturen je zintuigen, want de heerlijke geltextuur verzacht en verfrist de huid direct en trekt vervolgens in en geeft de huid spankracht. De hoogwaardige werkstoffen prikkelen de cellen, waardoor de huid een beauty boost krijgt. Een perfecte basis voor onder make-up. De producten geven de huid een glow en verheldert vermoeidheid in het gezicht.

Maria Galland 40+Maria Galland Lift Expert

(Leeftijd 40+ jaar) Maria Galland Lift Expert: Effectieve anti-aging lijn voor de 40+ huid die haar jeugdige uitstraling wil behouden. Huidveroudering gaat niet alleen met het ouder worden. Factoren zoals vervuiling, UV-straling, stress, voeding en leefstijl spelen mee in het huidverouderingsproces en kunnen bepalen hoe snel een huid de eerst tekenenen van huidveroudering laat zien. Het 3-fasenritueel van Ligne Lift’Expert is speciaal ontwikkeld om de huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Door middel van het revolutionaire AGE CONTROL MG COMPLEX gaat deze lijn oxidatie en glycatie van de huid tegen, wat resulteert in een soepelere, egalere huid met minder rimpels. In combinatie met het unieke ijswijn-extract als werkstof biedt het een complete anti-aging verzorging

Maria Galland 30+ Maria Galland Ligne Mille 1000

(Leeftijd 30+ jaar) Maria Galland Ligne Mille 1000 : De meest luxueuze anti-aging lijn van Maria Galland Mille 1000, geschikt vanaf 30 jaar en voor de huid die optimaal luxe wil ervaren. Mille, de complete oplossing voor jeugdigheid. De huidverzorging van MILLE is speciaal ontwikkeld om de schoonheid van de huid te verbeteren en is gericht op vrouwen vanaf 30 jaar. MILLE biedt een reeks zintuiglijke texturen om te voldoen aan alle huidbehoeften. Een perfecte verbintenis tussen kostbare werkstoffen en high-performance technologie.
Het TOP-CMG-complex in het hart van de exclusieve formule van MILLE heeft een ongeëvenaarde werkzaamheid dankzij de combinatie van enkele buitengewone synergetische werkstoffen die de huid een totaaleffect bieden voor de tekenen van veroudering.
De MILLE-producten zijn getooid in nieuwe verpakkingen die premium kwaliteit, moderniteit en eco-design samenvoegen en zijn eleganter dan ooit. Het vleugje goud verwijst naar een van de hoofdingrediënten in de formule.

Maria Galland 45-65 Maria Galland Ligne Activ’ Age

(Leeftijd 45-65 jaar) Maria Galland Ligne Activ’ Age: Speciaal voor de huid die in de overgang zit en last heeft van o.a. opvliegers en nachtelijk zweten. Dankzij het ‘HOT CLIMATE APPROVED’ label, zijn de producten uitermate geschikt en comfortabel voor een wispelturig milieu.
Anti-aging werkstoffen bieden de rijpere huid voeding, Verbetert de schoonheid van de rijpere huid dankzij opvullende actieve werkstoffen, terwijl het een frisse teint garandeert, met zijn lichte en ver frissende textuur. De huid is soepeler, zichtbaar gladder en omhuld in een aangenaam gevoel van intense frisheid, zonder een filmlaag achter te laten. Ze beschermen de huid tegen invloeden van buitenaf, zodat oxidatie en glycatie minder kans maken. Bij geen tekenen van overgang kan ook voor de Lift’ Expert lijn worden gekozen.

Maria Galland Body Lichaamsverzorging

Een intens infuus van positieve energie voor thuis
Body / Lichaam verzorging die een intense stroom van positieve energie beloven. Een nieuwe benadering van bodyverzorging om de energie van schoonheid te voeden en te onthullen.

SOURCE D’ÉNERGIE

Een intense stroom positieve energie voor thuis. Een assortiment van zes producten, specifiek voor bodyverzorgingsrituelen thuis,
allemaal gebaseerd op een revolutionaire en exclusieve Maria Galland Paris-technologie:
MOOD-BOOSTINGMG TECHNOLOGY.

SECRET DE BEAUTÉ

De ultieme bondgenoten om zelfvertrouwen te versterken en het silhouet te verbeteren

Maria Galland Ligne Le Maquillage (Make-up)

De Maria Galland Ligne Le Maquillage bevat een breed assortiment aan make-up producten. De lijn biedt luxe foundations met extra actieve ingrediënten voor een blijvend en zichtbaar verzorgend effect en de decoratieve cosmetica voor lippen en ogen bieden een breed assortiment aan tinten met verzorgende eigenschappen.

Website Het Merk Maria Galland zelf

X