De nieuwe #makeup lente / zomer 2020-collectie van # maria.galland. paris

Begeef je op een droomreis door de heldere en verleidelijke kleuren van een tropisch eiland: de bronzen weerspiegeling van de zon op de gebruinde huid, het groen van de palmen, het turkoois van de zee en levendige rood geïnspireerd door exotisch fruit. Een complete limited edition-collectie voor de teint, de ogen, de lippen en de nagels: perfecte tinten die samenkomen om je look een zomers gevoel te geven en je zonovergoten teint te verbeteren.

Rêve Tropical : de nieuwe make- upcollectie in beperkte oplage van Maria Galland

Het eerste product waarover ik u graag wil vertellen, is de Maria Galland 516 Sublimating Bronzing Poudre : een bruiningspoeder dat de huid onmiddellijk helderheid geeft en tegelijkertijd hydrateert dankzij hyaluronzuur. Maria Galland geeft om de gezondheid van onze huid: de vitamine E in het poeder is een fundamenteel ingrediënt om de huid tegen de zon te beschermen.
Het is een multifunctioneel product: het hydrateert de huid, geeft een gebruind effect en beschermt tegelijkertijd tegen huidschade veroorzaakt door UV-stralen.

Maria Galland 507 Le Vernis is in plaats daarvan een nagellak met een heldere en glanzende kleur: de vloeibare en vloeiende textuur maakt het gemakkelijk aan te brengen.
Het is verkrijgbaar in twee kleuren: Maria Galland 507 Rouge Pasteque , Maria Galland 507 Rose Peche .

De Maria Galland 524-08 Le Crayon Yeux Infini Waterproof eyeliner draagt ​​de nieuwe 08 Reve Tropical- tint , een fel donkergroen. De waterdichte formule zorgt voor een duur van maximaal 16 uur, zonder vlekken.

Even lang houdbaar is de Maria Galland 526 L’Ombre Creme Infinie : een crèmekleurige oogschaduw geeft de look helderheid en levendigheid. Het is verkrijgbaar in twee kleuren die met elkaar kunnen worden gemengd om diepte te creëren. Ik raad aan de Blue Lagon- tint op het eerste deel van het oog aan te brengen, Bronze Dorè op het tweede deel.

Op een sluier van Maria Galland 500 Le Rouge Infini , met een fluweelachtige en romige textuur, raad ik aan om een ​​vleugje Maria Galland 529 Soin Nutri Gloss op het midden van de lippen aan te brengen.

Deze lippenstift is ontworpen door Maria Galland met het idee om meerdere functies in één product te hebben: het is in feite hydraterend, stimuleert de productie van collageen, beschermt tegen oxidatieve stress dankzij vitamine E, maakt de lippen glanzend en helder.

X