Reviews

9/10
248 Reviews
98% van onze klanten beveelt MooieCosmetica.nl aan
Reactiesnelheid
9,1
Info over verloop order
9,2
Snelheid levering
9,1
Reactiesnelheid
9,1
Info over verloop order
9,2
Snelheid levering
9,1
248 Reviews
10,0

Wendy

06-04-2020
06-04-2020

Service is zeer goed; persoonlijke benadering; overstijgt verwachtingen mbt online shop. Ik raad hen zeker aan!

Sterke punten

Bij online-bestelling bellen ze je op als er iets is met de levertijd van artikelen of extra voordelige aanbieding en doen er alles aan om je goed van dienst te zijn! Bovendien zijn bestellingen aangevuld met veel nieuwe monsters.

Verbeterpunten of tips

-


Ja, ik zou dit bedrijf aanbevelen
Lees meer
Ja, ik zou dit bedrijf aanbevelen

Lees meer
10,0

Natasja

06-04-2020
06-04-2020

Snelle levering en goede service.

Sterke punten

Communicatie, service en goede producten.

Verbeterpunten of tips

Geen


Ja, ik zou dit bedrijf aanbevelen
Lees meer
Ja, ik zou dit bedrijf aanbevelen

Lees meer
10,0

Marja Snoek

06-04-2020
06-04-2020

Mijn bestelling verliep prima

Sterke punten

Duidelijk

Verbeterpunten of tips

Pas 1 bestelling gedaan en uiterst tevreden


Ja, ik zou dit bedrijf aanbevelen
Lees meer
Ja, ik zou dit bedrijf aanbevelen

Lees meer
9,0

Monique

30-03-2020
30-03-2020

Bijzonder prettig om hier je Maria Galland producten te bestellen door de persoonlijke benadering van MooieCosmetica! Je krijgt aanvullende informatie over het bestelde product en men denkt mee ten gunste van de klant!

Sterke punten

Klantvriendelijkheid, service, goede site.

Verbeterpunten of tips

Geen!


Ja, ik zou dit bedrijf aanbevelen
Lees meer
Ja, ik zou dit bedrijf aanbevelen

Lees meer
9,0

Anoniem

30-03-2020
30-03-2020

Prima service, snelle levering.

Sterke punten

Heldere toegankelijke informatie

Verbeterpunten of tips

geen


Ja, ik zou dit bedrijf aanbevelen
Lees meer
Ja, ik zou dit bedrijf aanbevelen

Lees meer
10,0

Anoniem

08-03-2020
08-03-2020

Prima

Sterke punten

Snel geleverd

Verbeterpunten of tips

Niks


Ja, ik zou dit bedrijf aanbevelen
Lees meer
Ja, ik zou dit bedrijf aanbevelen

Lees meer
10,0

Ginie de Boer

08-03-2020
08-03-2020

Uitstekend

Sterke punten

Overzichtelijk

Verbeterpunten of tips

Geen


Ja, ik zou dit bedrijf aanbevelen
Lees meer
Ja, ik zou dit bedrijf aanbevelen

Lees meer
9,0

Anoniem

07-03-2020
07-03-2020

Afhandeling bestelling perfect

Sterke punten

Snelle afhandeling en contact via mail

Verbeterpunten of tips

Geen


Ja, ik zou dit bedrijf aanbevelen
Lees meer
Ja, ik zou dit bedrijf aanbevelen

Lees meer
10,0

Monique

01-03-2020
01-03-2020

Fijne afhandeling van mijn bestelling.

Sterke punten

Ik was vergeten mijn adres in te vullen en werd keurig gebeld om er voor zorg te dragen dat de bestelling op tijd geleverd zou worden. Hartelijk dank!

Verbeterpunten of tips

-


Ja, ik zou dit bedrijf aanbevelen
Lees meer
Ja, ik zou dit bedrijf aanbevelen

Lees meer
9,0

Josette

23-02-2020
23-02-2020

Uitstekende communicatie per mail en verzending. Best ook een beetje persoonlijk contact door gebruik ban naam.

Sterke punten

Snelle verzending

Verbeterpunten of tips

Meer aanbiedingen korting bij bestelling boven €125


Ja, ik zou dit bedrijf aanbevelen
Lees meer
Ja, ik zou dit bedrijf aanbevelen

Lees meer