Epionce

Ontdek wat Epionce voor je huid kan doen, zeer geschikt voor de meest gevoelige huid.

Epionce is samengesteld om het eigen herstellend vermogen van de huid te verbeteren door het bestrijden van schadelijke externe factoren en tegelijkertijd de barrièrefunctie van de huid te herstellen. Het resultaat is een gladde stralende huid die optimaal werkt. Zichtbare verbetering is te zien bij de behandeling van o.a. rosacea, psoriasis en acne.

Aan de Epionce huidtherapie producten liggen harde wetenschappelijke studies ten grondslag. Het is geen product dat reageert op de trends van de huidverzorging. Epionce is méér dan 20 jaar bezig geweest om deze zeer effectieve productlijn te ontwikkelen.

Epionce maakt gebruik van één enkel hoofdingrediënt. De Epionce formules combineren een zeer effectief afgiftesysteem met actieve plantaardige antioxidanten en ontstekingsremmende ingrediënten in bewezen therapeutische concentraties.

Het is hypoallergeen, zonder geur & kleurstoffen en dermatologisch getest. Epionce is vrij van parabenen, PABA en benzofenon, dermatologisch getest en 100% dierproefvrij.

Per Page

Toont alle 18 resultaten