Reviderm Minerals make up Mooiecosmetica

Reviderm Minerale Make-up

Minerale make-up gebaseerd op huidverzorging
REVIDERM make-up gebaseerd op huidverzorging. Vooruitstrevende cosmetica voor een vlekkeloze en egale huid.
REVIDERM huidverzorgende make-up voelt licht aan op de huid, zorgt dat de huid kan blijven ademen en creëert een zachte, subtiele look.
Effectieve ingrediënten voor professionele, minerale make-up.
De producten zijn zeer geschikt voor de gevoelige huid. De hoge kwaliteit aan werkstoffen versterken het weerstandsvermogen van de huidcellen en verminderen irritaties, roodheid, fijne lijnen en rimpels.
REVIDERM heeft haar allereerste make-up lijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met de internationaal bekende make-up artiest Giovanni Fasiello. Alle producten zijn gebaseerd op dermatologische bevindingen en medisch onderzoek.

REVIDERM MINERALE MAKE-UP: VERZORGENDE MAKE-UP

DE EIGENSCHAPPEN VAN REVIDERM MAKE-UP
Er wordt vaak gezegd dat make-up niet goed is voor je huid. Als je kiest voor make-up met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, dan heeft het zelfs positieve effecten op de huid. Het Micro Mineral Complex vormt de basis van de Reviderm make-up. Dit is een combinatie van mineralen en sporenelementen. De Diamond Dust is een zeer verfijnd mineraal poeder dat diverse voordelen biedt:
• De microcirculatie van de huid wordt gestimuleerd voor een frisse en stralende huid.
• Licht reflecterende pigmenten vervagen fijne lijntjes, rimpel en wijde poriën. Je huid oogt glad en jeugdig.
De natuurlijke ingrediënten zijn mild voor de huid. De Reviderm make-up producten zijn geschikt voor mensen met een gevoelige huid.

 

Kostbare mineralen zorgen voor een vlekkeloze huid

– Magnesium sulfide vermindert ontstekingen en laat de huid zijdezacht aan voelen.
– Kaolien reguleert de productie van talg en creëert een matte huidstructuur.
– Zinkoxide regenereert en beschermt de huid. – Potassium sorbiet zorgt voor een hydratatie-boost en energie. Minimaliseert roodheid.
– Diamant poeder: De ultra fijne, minerale ingrediënten reflecteren het licht dat op de huid schijnt, verfijnt poriën en vermindert zichtbaar lijnen en rimpels.

X