Betaalmethoden

iDEAL : Vooruitbetalingen via uw eigen bank met iDeal. Met iDEAL kunt u veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen in een vertrouwde omgeving, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening.

PayPal : Met PayPal kunt u met uw PayPal account eenvoudig en veilig betalen bij mooiecosmetica.nl.

Overboeking : Wanneer u kiest om het factuurbedrag over te maken doormiddel van een overboeking naar ons kan dat. Kies voor deze optie bij het afrekenen in de webshop. U krijgt een factuur toegestuurd. U kunt dan de rekening overmaken op rekeningnummer:

IBAN NL70 RABO 018.16.21.886. Vermeld hierbij het factuurnummer en klantnummer van u.

Wilt u vanaf een buitenlandse rekening overboeken gebruik dan ons IBAN met bijhorende BIC: RABONL2U

IBAN: NL70 RABO 018.16.21.886

Maestro : Met Maestro kunt u eenvoudig en veilig betalen bij mooiecosmetica.nl.

Mastercard : Met Mastercard kunt u eenvoudig en veilig betalen bij mooiecosmetica.nl.

Visa : Met Visa kunt u eenvoudig en veilig betalen bij mooiecosmetica.nl.

: AfterPay – Achteraf betalen (Nederland) BINNENKORT WEER BESCHIKBAAR TIJDELIJK BUITEN WERKING 27-09-19 onze excuses. AfterPay voert voor mooiecosmetica.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.